Carport, Poolhouse, Tuinkantoor Kempen

Geef je woning en je tuin in Hoogstraten, Turnhout of elders in de Kempen een boost met een op maat ontworpen carport met berging, poolhouse, tuinkantoor of ander bijgebouw. Timmerwerken Brosens is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van klassieke en moderne particuliere bijgebouwen.

Carport met berging of ander bijgebouw in de Kempen?

Elke woning heeft baat bij een bijgebouw op maat. Het verhoogt je wooncomfort en een mooi ontworpen poolhouse of tuinkantoor heeft veel standing. Bovendien creëer je heel wat meerwaarde voor je huis.

Timmerwerken Brosens vervaardigt houten bijgebouwen met duurzame houtsoorten in eigen atelier. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies aan welke eisen een carport met of zonder berging, een poolhouse, tuinkantoor of ander bijgebouw moet voldoen.

Voor het ontwerp van jouw tuingebouw op maat werken wij samen met ervaren architecten die – indien nodig – ook de hele procedure voor bouwaanvraag en vergunning op zich nemen. Op die manier hoef jij je hier geen zorgen over te maken en kan je volop genieten van dat unieke plekje in de tuin.


Totaalprojecten rond Hoogstraten en Turnhout

Ook voor de voorbereidingswerken, zoals de fundering voor je carport, tuinkantoor of ander bijgebouw, reken je op Brosens. En tenslotte werken we alles tot in de details voor je af. Zo zorgen wij voor de nodige elektriciteitsaansluitingen, ramen, verwarming en andere zaken die het helemaal af maken.

Timmerwerken Brosens is actief in de hele regio Kempen. Dus wil je een carport met berging, poolhouse of ander ontwerp laten plaatsen in Hoogstraten of Turnhout, dan zijn wij voor jou de beste partner. Neem alvast contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een uitgebreide offerte op maat.

De realisaties van Brosens zijn altijd unieke ontwerpen. Bij ons vind je geen bouwpakketten, maar wel projecten die helemaal passen in de omgeving en die van A tot Z door ons worden opgevolgd en uitgevoerd. Zo krijg je een carport met berging, tuinkantoor en poolhouse dat helemaal bij je past en waar je levenslang plezier aan beleeft.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging bij je huis of je tuin? Plan je een bijkomende garage, carport of ander bijgebouw in Turnhout, Hoogstraten of elders in de Kempen? Neem vandaag nog contact met ons op.