Dakrenovatie Hoogstraten

Een dak is één van de belangrijkste elementen van een woning. Maar zo’n dak krijgt wel te maken met alle types weer, waardoor er na verloop van tijd slijtage optreedt. De dakrenovatie Hoogstraten dienst van Timmerwerken Brosens helpt je op je dak in topvorm te houden. Al meer dan 30 jaar de referentie voor dakwerken en dak renoveren in het noorden van de Kempen.

Kiezen voor dakrenovatie Hoogstraten

Het is geen geheim dat een goed onderhouden dak cruciaal is voor een woning. Wie op het punt staat een woning te kopen zal steeds het dak controleren vooraleer een beslissing te nemen. Dat is logisch, want het dak zegt veel over de staat van een huis.

En dat heeft niet alleen met het uitzicht van de woning te maken. Ook de hoogte van je energiefactuur wordt voor een groot deel door je dak bepaald want er gaat veel warmte verloren, zeker wanneer het niet goed onderhouden is. Hoe beter je dak geïsoleerd is, hoe meer je bespaart.

Dakrenovatie Hoogstraten houdt jouw dak in topconditie. De specialisten van Brosens maken van elk dak een juweeltje, zowel voor platte daken als voor de klassieke puntdaken. En daarbij houden we eraan zo weinig mogelijk hinder tijdens de renovatie te veroorzaken.


Een dak renoveren in Hoogstraten?

Een dak nodig voor een nieuwbouw of voor een bijgebouw? Ook dan doe je een beroep op de kunde en ervaring van Timmerwerken Brosens. Hellende of platte daken, contacteer ons voor een uitgebreide offerte op maat!

Woningen ouder dan 10 jaar komen meestal in aanmerking voor de Vlaamse Renovatiepremie. Zo bespaar je heel wat op de dakrenovatie Hoogstraten kosten. Om te beginnen betaal je slechts 6% BTW, maar er zijn ook verschillende lokale premies waar je een beroep op kan doen.

Dakrenovatie Hoogstraten kan al voor het vervangen van de verouderde dakbedekking. Daardoor is je dak beter beschermd tegen schade en krijgt je huis een nieuwe look. Maar onze service gaat verder dan dat. We zorgen, als het nodig is, eveneens voor de nieuwe isolatie en dat zie je op je energiefactuur!

Ook wie kiest voor het volledige dak renoveren is bij ons in  goede handen. Dat gaat van het vervangen – waar nodig – van de balken in de dakconstructie over het voorzien van een nieuw onderdak en isolatie tot de volledige afwerking met een dakbedekking naar keuze. Klassiek of modern, iedereen kan bij ons terecht.

Bekijk alvast onze referenties voor dakrenovatie Hoogstraten en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.