Dakrenovatie Kempen

Daken lijden op termijn onder de weersomstandigheden waaraan ze worden blootgesteld. Bovendien  worden de isolatie-eisen steeds strikter waardoor je dak renoveren op termijn essentieel is. Met de dakrenovatie Kempen dienst van Timmerwerken Brosens blijft je dak in topvorm. Al meer dan 30 jaar de referentie voor dakwerken en dak renoveren in de regio Kempen.

Kiezen voor dakrenovatie Kempen

Een versleten of beschadigd dak is nefast voor een woning. Niet alleen voor het uitzicht van de woning, ook de hoogte van je energiefactuur wordt voor een groot deel door de staat van je dak bepaald.  Er verdwijnt namelijk veel warmte door het dak, zeker wanneer het niet goed onderhouden is.

Hoe beter je dak geïsoleerd is, hoe meer je bespaart. Dat is ook een doorslaggevend punt voor wie een huis wil kopen. Logisch, want het dak zegt veel over de toestand van een huis. Dakrenovatie Kempen houdt jouw dak in topconditie.

Dankzij de experten van Timmerwerken Brosens wordt elk dak een juweeltje, zowel platte daken als voor klassieke puntdaken. Wij houden ons aan de timing en zorgen voor zo weinig mogelijk hinder tijdens de renovatie.


Een dak renoveren in de Kempen?

Of het nu gaat om een dak renoveren of voor een nieuwbouw of een bijgebouw,  voor alle dakwerken kan je terecht bij Timmerwerken Brosens. Hellende of platte daken, vernieuwen van de dakbedekking of een volledige renovatie, contacteer ons voor een uitgebreide offerte op maat!

Is je woning ouder dan 10 jaar dan kan je in aanmerking komen voor de Vlaamse Renovatiepremie. Zo bespaar je heel wat op de kosten voor dakrenovatie Kempen. Om te beginnen betaal je slechts 6% BTW, maar er zijn ook verschillende lokale premies waar je een beroep op kan doen. Informeer je daarvoor bij het betrokken gemeenteloket.

Dakrenovatie Kempen start al vanaf het vervangen van de versleten dakbedekking. Je geeft je huis een nieuwe look en tegelijk bescherm je het tegen schade en slijtage. Maar onze service gaat verder dan dat. Als je het wenst voorzien wij eveneens nieuwe isolatie die je laat besparen op je energiefactuur!

Ga je jouw volledige dak renoveren? Ook dan is je dak bij ons in goede handen. Als het nodig is vervangen wij de balken in de dakconstructie en voorzien we een nieuw onderdak met isolatie. Natuurlijk werken we alles af met een dakbedekking naar keuze. Klassiek of modern, iedereen kan bij ons terecht.

Bekijk alvast onze referenties voor dakrenovatie Kempen en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.