Dakrenovatie Turnhout

Iedereen heeft graag een goed dak boven zijn hoofd. Maar daken worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden en zijn op termijn gevoelig voor slijtage. Gelukkig is er dan de dakrenovatie Turnhout service van Timmerwerken Brosens. Al meer dan 30 jaar de referentie voor dakwerken in en rond de Kempen.


Waarom dakrenovatie Turnhout kiezen?

Een dak is één van de belangrijkste delen van een huis. Wie ervaring heeft met kopen of verkopen van woningen zal het beamen: potentiële kopers kijken bijna altijd eerst naar de staat van het dak vooraleer ze een beslissing nemen.

Dat heeft niet alleen te maken met de uitstraling van de woning, het dak bepaalt ook grotendeels de prijs van je energiefactuur. Heel veel warmte gaat verloren door het dak en met goede isolatie kan je een behoorlijk bedrag sparen.

Dankzij dakrenovatie Turnhout houd je jouw dak in topconditie. Of het nu gaat om een plat dak met PVC bedekking of toch een klassiek puntdak, de ervaring van Brosens maakt van elk dak een juweeltje, zonder al te veel hinder tijdens de dakrenovatie.


Een dakwerker nodig in Turnhout?

Niet alleen voor dakrenovatie Turnhout is Timmerwerken Brosens er voor jou, ook bij nieuwbouw of voor een bijgebouw doe je een beroep op onze kunde en ervaring. Hellende of platte daken, contacteer ons voor een uitgebreide offerte op maat!

Is je woning ouder dan 10 jaar, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de Vlaamse Renovatiepremie. Op die manier bespaar je heel wat op de kosten van jouw dakrenovatie. Om te beginnen betaal je slechts 6% BTW, maar er zijn ook verschillende andere premies om een beroep op te doen.

De eenvoudigste dakrenovatie Turnhout bestaat uit het vervangen van de verouderde dakbedekking. Zo ben je beter beschermd tegen schade en ziet je woning er weer als nieuw uit. Maar Timmerwerken Brosens gaat verder dan dat. We pakken ook de isolatie aan en dat voel je in je energiefactuur!

En zelfs wie het volledige dak wil renoveren is bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen – waar nodig – de balken van de dakconstructie, voorzien een nieuw onderdak en isolatie om tenslotte je dak af te werken met een dakbedekking naar keuze. Klassiek of modern, iedereen kan bij ons terecht. Bekijk zeker onze referenties voor dakrenovatie Turnhout en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Iedereen heeft graag een goed dak boven zijn hoofd. Maar daken worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden en zijn op termijn gevoelig voor slijtage. Gelukkig is er dan de dakrenovatie Turnhout service van Timmerwerken Brosens. Al meer dan 30 jaar de referentie voor dakwerken in en rond de Kempen.